PUBLICITAT

Encamp

Mas planteja cedir terrenys per fer vivendes de lloguer

Incentivaran que els propietaris d’habitatges se sumin al pla Renova

Per Elisabet Cortiles

Mas amb Fernández i Pifarré.
Mas amb Fernández i Pifarré. | EL PERIÒDIC

La cap de llista de la coalició d’En Comú per Encamp, Laura Mas, va repassar ahir els punts principals del seu programa, en el que destaca la proposta de cedir terrenys comunals per construir habitatges de lloguer. Mas explicava que «treballaran conjuntament amb el Govern per fer polítiques complementàries que garanteixin l’accés a un habitatge digne a la parròquia».

En total, preveuen una partida pressupostària d’Afers Socials de 340.000 euros. També preveuen mesures des del comú que animin els propietaris a sumar-se al pla Renova per adaptar els seus habitatges i fer-los més eficients. En aquest sentit, Mas afegia que si guanyen les eleccions, faran un estudi de tots els edificis comunals per comprovar el seu rendiment energètic. 

UP+DA i Liberals van avançar que durant els pròxims dies es dedicaran a explicar una a una les seves propostes, tot i que van manifestar el seu compromís per mantenir el Futbol Club Andorra a Encamp. El número sis de la llista, Xavier Fernández, va confirmar que «la relació amb el club és bona» i faran tot el possible «perquè no els podem deixar escapar». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT