PUBLICITAT

Forgas decideix al 94

El tricolor anota en temps afegit, suma els tres punts i els andorrans se situen en tercera posició a la lliga

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra celebra la victòria després d’imposar-se al Lleida Esportiu.
L’FC Andorra celebra la victòria després d’imposar-se al Lleida Esportiu. | @fcandorra

L’FC Andorra es va emportar ahir una valuosa victòria després que Ernest Forgas salvés els mobles dels tricolor en un els darrers instants, amb un gol de córner. D’aquesta manera, els del Principat fan un salt a la taula contra un rival directe. Durant la primera part no hi va haver cap dominador clar i cap dels dos conjunts va brillar especialment i no es va poder veure gaire poc futbol. Encara que l’àrbitre va repartir unes quantes grogues. L’enfrontament va començar amb algunes tímides aproximacions del Lleida en els primers minuts, va ser Adri León qui va tenir la primera ocasió, després d’un córner però no va trobar la porteria.

Després, Musa i Casadesús van intentar-ho i el partit es va convertir en un intent de trobar el gol a través dels contraatacs. Però no hi havia manera. La primera ocasió dels tricolor va ser de Rubén Bover, al minut 12, que va enganxar la pilota des de la frontal de l’àrea però la va enviar a l’esquerra després d’una passa de Musa.

Els minuts anaven passant i els jugadors s’impacientaven perquè no hi havia manera. Va ser Martí Riverola qui, de falta directa, quan el partit feia 25 minuts havia començat, la va enviar fregant la creueta. Però es va quedar en això i el partit va seguir el mateix tarannà. Les dues parts s’anul·laven i el joc estava tancat, no va ser fins al final de la primera part que Simic quasi anota després d’una falta. Però com en les anteriors oportunitats, es va quedar en res tot i que els andorrans van espavilar en els darrers minuts.

A la represa tocava treballar i canviar la dinàmica de l’enfrontament. Els andorrans van sortir endollats al camp, amb l’energia que van començar a mostrar a les acaballes del primer temps. Va ser Víctor Casadesús qui va tenir la primera clara, ho va fer còmodament després d’una passada de Sidibé. Però el tricolor es va trobar amb les mans de Pau Torres. Poc després va Riverola va tenir una altra oportunitat però també es va quedar en res. Així, els andorrans ho van intentar una vegada i una altra, amb perseverança. El gol havia d’arribar.

El Lleida es queda amb deu

 Les coses es posaven vent en popa perquè al 62 Bagayojo feia una dura entrada i veia la segona groga. Per tant, els lleidatans es quedaven amb 10. Així, van seguir augmentant el ritme i al minut 67, Forgas va estar a punt de rebentar la xarxa després que Torres refusés un xut de Sidibé. Seguien insistint. Provant-ho, de totes les maneres possibles. Construint. Amb paciència. Però no ho aconseguien. No hi havia manera. Fins i tot, l’àrbitre anul·lava una rematada a gol de Casadesús en fora de joc. Va ser Forgas qui en el darrer minut del partit va fer el gol de la victòria, la va enviar al fons de la xarxa després de rematar una pilota després d’un córner que va treure Martí Riverola. El tricolor es va col·locar a la perfecció i va ser capaç de superar a Torres per donar els tres punts. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT