PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esteve acaba en 11a posició i Vila firma la 34a plaça a Gaalaa

Els fondistes tanquen les primeres competicions de la temporada amb un sabor de boca agredolç

Per El Periòdic

Un moment de la cursa.
Un moment de la cursa. | FAE

Irineu Esteve va ser 11è en la cursa dels 15 quilòmetres patinadors de la prova FIS celebrada a Gaalaa, Noruega. Ho va fer amb un temps de 37.05,6 minuts, a 1.29,1 del guanyador, en una cursa en què van participar un total de 186 fondistes. El vencedor va ser el noruec Jan Thomas Jenssen, amb un crono de 30.36,5.

Per la seva part, Carola Vila va finalitzar 34a en els 10 quilòmetres patinadors, amb 30.55,6, a 2.49,5 de la guanyadora, la noruega Julie Myhre, que va fer un temps de 27.46,1. Així, els dos andorrans van tancar les primeres proves de la temporada, que van començar aquest divendres.

Tal com va explicar el seu entrenador, Joan Erola, «no anem malament, tot i que m’esperava una mica millor». «La part positiva del cap de setmana és que en clàssic hem anat una mica millor que els altres anys», aclaria i destacava que «hem fet un salt de qualitat, potser en skating ens falta encara una mica per acabar d’ajustar les coses. El divendres va ser millor, però sortim bastant satisfets, ara ens quedem a entrenar uns dies més». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT