PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc acaba sisè l’11a jornada i té llicència per somiar

Tyson i Sy es van lesionar contra el Baskònia però es desconeix quant de temps estaran de baixa

Per Miquel López-Egea

Frantz Massenat i Clevin Hannah celebren la victòria, dissabte.
Frantz Massenat i Clevin Hannah celebren la victòria, dissabte. | ACH Photo / Martin Imatge

Després d’acabar l’11a jornada de la Lliga Endesa, el MoraBanc se situa en sisena posició amb sis victòries i cinc derrotes i, per tant, amb llicència per somiar amb la Copa del Rei perquè després d’haver-se imposat al Baskònia dissabte per 97 a 82, els andorrans s’han tornat a guanyar la fama de mata-gegants, ja que van atropellar al Baskònia. La mala notícia en aquesta jornada va ser les lesions de Tyson Pérez i de Bandja Sy, ja que el primer es va fer mal al turmell que ja tenia i tocat i, per una altra banda, Sy no va poder disputar la segona part de l’enfrontament. Per tant, ara es desconeix quant temps estaran de baixa però és segur que Ibon Navarro haurà de pensar com solucionar-ho.

Moussa Diagne va explicar que «hem de seguir treballant perquè podem aconseguir l’objectiu», que és disputar la Copa del Rei. «No crec que ens creixem davant de grans rivals, però sí és veritat que sempre tenim més motivació contra ells, és bàsquet», afirmava i recordava que «la intensitat i la concentració s’ha de mantenir a tots els partits, no només contra els grans». 

Així mateix, va fer autocrítica i va assegurar que «hem de guanyar més a fora i el que queda a casa». «Estem en el millor moment de la temporada», reiterava. Per la seva part, Nacho Llovet va indicar que «cal seguir sumant perquè la Copa està complicada». «Fer-nos forts a casa és importantíssim», subratllava i assegurava que «és el tercer gran que cau aquí, no sé si és per estil de joc, motivació o ambició personal però ens fem grans contra els equips de dalt». «Però ho hem de fer contra els no tant de dalt i els de fora», puntualitzava. A més, David Jelínek va reconèixer que contra rivals així «sempre creixem una mica més i la gent de casa ens dona suport».

PUBLICITAT
PUBLICITAT