PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra obté la segona millor xifra de visitants a la Biennal

La mostra del pavelló del Principat rep a Venècia 39.700 persones

Per El Periòdic

Obres de Philippe Shngti al pavelló andorrà de Venècia.
Obres de Philippe Shngti al pavelló andorrà de Venècia. | SFGV

La 58a edició de la Biennal de Venècia va tancar les portes diumenge passat amb un total de 593.616 visitants, dels quals 39.700 van passar pel pavelló d’Andorra, que comptava amb l’exposició Future is now (El futur és ara) de l’artista Philippe Shangti. Aquesta xifra és la segona més elevada per una mostra del Principat a la cita cultural italiana.

En la cinquena participació a la mostra de la ciutat dels canals per excel·lència, Andorra aconsegueix rebre un volum significatiu de visitants per veure la seva proposta. El nombre actual només va ser superat en la darrera edició, el 2017. Aquesta dada fa que el Ministeri de Cultura i Esports faci un balanç positiu de la participació. Fins a 145 andorrans van desplaçar-se a Venècia per assistit al certamen, una xifra que també ha anat en augment. 

Un equip de tècnics va viatjar el cap de setmana passat per iniciar els treballs de desmuntatge del pavelló andorrà i ahir es va transportar tota l’obra de Shangti, que arribarà al Principat dilluns.

PUBLICITAT
PUBLICITAT