PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia es presenta com a única alternativa de govern a Escaldes

El benestar de les persones, la seguretat i la part alta del comú, punts clau de la llista

Per El Periòdic

El candidat de Terceravia, Jordi Rubia, a la dreta de tot.
El candidat de Terceravia, Jordi Rubia, a la dreta de tot. | Twitter

Terceravia + Independents Escaldes-Engordany van presentar ahir la seva candidatura com a única alternativa de govern a la parròquia. La presentació es va realitzar en el marc d’un acte on van assistir els components de la llista de cara a les eleccions comunals del 15 de desembre. El candidat a cònsol major de terceravia + Independents Escaldes, Jordi Rubia, va explicar que «ens presentem perquè creiem en el nostre projecte i volem canviar la manera de governar la nostra parròquia», assenyalant que són «una candidatura diferent que té com a prioritat la recerca del benestar i la seguretat de tota la ciutadania, així com la revalorització de la part alta de la parròquia».

En aquest sentit, dinamitzar la parròquia d’Escaldes, més enllà de la zona de Vivand, és un dels principals objectius. La candidatura està formada per candidats joves que volen aportar el seu gra de sorra en aquest canvi i altres candidats amb més experiència en la política.

Novetats de la campanya

Com a novetat, la formació va anunciar ahir que no realitzaran el tradicional porta a porta, perquè «volem traslladar les nostres propostes a peu de carrer i anunciem que el nostre programa arribarà a totes les bústies de la parròquia, sense distincions, perquè volem que el nostre missatge arribi a tothom», va concloure Rubia.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT