PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc rep al Baskònia, un rival ferit a l’ACB i a l’Eurolliga

Els vitorians arriben després de no haver fet un bon inici i amb ganes de fer pagar els plats trencats als andorrans

Per Miquel López-Egea

Clevin Hannah al Poliesportiu.
Clevin Hannah al Poliesportiu. | ACB Photo - Albert Martín

El MoraBanc Andorra rep avui a les 20.30 hores al Poliesportiu d’Andorra al Kirolbet Baskònia, un rival que arriba ferit després de la pallissa que va patir contra el Panathinaikos dijous a l’Eurolliga al perdre per 100 a 68. També està empatat a cinc victòries i cinc derrotes a la Lliga Endesa amb dels del Principat.

Per tant, sens dubte, i amb aquesta ratxa per a un rival que normalment es troba en una millor situació i que és una potència europea, el Baskònia voldrà fer pagar els plats trencats al MoraBanc, que haurà de treballar de valent per aturar a un rival potent i de qualitat. Els de Velimir Perasovic arriben amb jugadors de moltíssima qualitat com Tornike Shengelia que oferiran una gran intensitat defensiva i un ritme molt dur que posaran les coses molt difícils als andorrans, a més tenint en compte que Moussa Diagne, Tyson Pérez i Jeremy Senglin es troben en molèsties mentre que Dejan Musli no ha pogut entrenar al 100% a causa de la seva paternitat. Així mateix, el Baskònia no podrà comptar amb Pato Garino, que està lesionat.

En aquest context, l’entrenador ajudant, Paco Vázquez, va comentar que «serà complicat perquè és d’Eurolliga i està ferit». «Venen aquí a buscar una victòria, estem igualats i per a nosaltres és important perquè volem, de nou, agafar una bona ratxa de victòries», assegurava i destacava que «a més de Shengelia, té molts altres jugadors». «És un equip complet, hem de pensar que és físic, que juga amb molt de ritme i que té una amenaça a dins i a fora», sentenciava.

D’altra banda, va recordar que «esperem que el Poliesportiu sigui com sempre una pista difícil». Pel que fa a la derrota contra el Panathinaikos, va assegurar que «els ajudarà, no tenen temps a lamentar-se». «Són dues competicions molt diferents, que tenen molta exigència i com sempre, es poden veure dues lectures diferents, poden venir molt ferits i voldran refer-se». A més, va manifestar que «normalment no tenim gaire temps per treballar coses nostres» i que per tant, «hem aprofitat per descansar i recuperar alguns tocats». «Intentarem millorar coses nostres, una setmana sempre va bé», reiterava.

Per un altre costat, Nacho Llovet va explicar que «l’equip arriba amb energia, amb ganes de competir un altre cop». A més, va comentar que «la derrota de la setmana passada ens torna a dir el nivell de l’ACB, és igual que sigui un equip de l’Eurolliga o que estigui a baix de tot». «S’ha de competir al 200% cada dia o et passen per sobre, tenim un objectiu i per això s’han de sumar victòries», reiterava i aclaria que «s’ha treballat el rebot ofensiu, som conscients, ho hem parlat i esperem estar millor contra el Baskònia».

També va indicar que «és un punt de motivació extra jugar contra un equip gran» i que «hem de fer un partit com el del Barça o el Màlaga, sabem que el rival és molt potent i necessitarem la nostra millor cara». Quant a la derrota a l’Eurolliga, va subratllar que «al final, no saps com reaccionarà, no ho podem saber i no hem de perdre molt de temps pensant-ho, ens hem de centrar amb nosaltres». «El rebot serà una de les claus i parar el seu joc ràpid de transició que és molt fort, ens haurem de concentrar i ser sòlids defensivament», concloïa. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT