PUBLICITAT

Encamp

L’Andorra s’enfronta al Lleida amb més de tres punts en joc

Els del Principat recuperen a ‘Rai’ i buscaran fer un nou pas cap a la part més alta de la taula

Per Miquel López-Egea

Miguel Bañuz, en l’entrenament d’ahir per preparar el partit contra el Lleida Esportiu.
Miguel Bañuz, en l’entrenament d’ahir per preparar el partit contra el Lleida Esportiu. | @fcandorra

L’FC Andorra rep demà a les 12.00 hores al Lleida Esportiu, el segon classificat a la lliga, a tan sols dos punts del lideratge, plaça que ocupa el Castelló, amb 28 punts. L’Andorra és quart, a quatre del lideratge. 

Els del Principat poden escalar a la taula si aconsegueixen imposar-se al Prada de Moles en aquest duel d’alt voltatge. Arriben amb les baixes de Fede Bessone i de Moha Keita, que podria estar disponible pel duel contra el Castelló. En aquest sentit, el tècnic Gabri García va explicar que «serà un partit bonic de veure perquè tan sols ens separen dos punts» i «ho fem des de fa jornades». «El Lleida és un club amb un projecte clar cada any, que és assolir l’ascens. Han estat molt a prop durant molts anys i, per tant, crec que estarà a prop durant molta part de la temporada, segur que estarà disputat», manifestava i reiterava que «cada setmana intentem ser forts a casa, i ho estem aconseguint». «Som l’equip que fa més punts a casa, amb més gols i menys en contra, volem ser sòlids i anar sumant el màxim de punts. Retallar tres a un rival directe és important», afegia.

En aquesta línia, va indicar que «el Lleida està jugant de manera molt sòlida, només ha rebut dos gols en un partit aquesta temporada, jugarà com ja va demostrar a Prada de Moles a la pretemporada: molt fort defensivament». «Ho està demostrant i al davant té molts bons jugadors, creatius i que s’adapten molt al seu sistema de joc, a més d’unes bandes ràpides, de manera que han tret molts bons resultats», recordava.

S’avança el duel

Els tricolor rebran al València-Mestalla al Prada de Moles el dissabte 14 de desembre, ja que els del Principat tenen el compromís de la Copa del Rei el dimarts 17, un matx que, si no hi ha cap imprevist de darrera hora, es jugarà a Prada de Moles. 

Homenatge a Emili Vicente abans  de l’enfrontament

L’Andorra retrà demà un homenatge a Emili Vicente. El club ha convidat a la seva família coincidint amb el partit contra el Lleida Esportiu, entitat que també va entrenar. Minuts abans de l’inici del partit, els capitans entregaran a la família de Vicente una samarreta signada per la plantilla del primer equip i un marc amb els braçalets de l’ascens de categoria la temporada anterior, dedicats a la seva memòria amb el lema: «Hay que seguir». El club també entregarà a la seva dona Antònia i els seus fills Joan i Toni l’abonament de l’Andorra per la present temporada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT