PUBLICITAT

Vinyes busca un difícil podi a l'absoluta del Campionat d'Espanya

  • Amàlia Vinyes farà de ouvrer a la cita madrilenya
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
El Suzuki Swift de Vinyes, durant el passat Ral·li de Catalunya Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) arriben al Ral·li de Madrid amb el títol de 2RM a la butxaca, però amb l'objectiu de seguir competint al millor nivell per confirmar una plaça entre els millors del Campionat d'Espanya de ral·lis absolut. La cita tindrà la novetat per Andorra de tenir Amàlia Vinyes de ouvrer, la qual cosa l'acostarà una mica més al món dels ral·lis.

Una part important del traçat està a la serra madrilenya per la qual cosa el fred i potser algun element més pot posar a prova l'habilitat dels pilots. A més de la serra de Madrid, també el circuit del Jarama acollirà als aficionats amb ganes de seguir en directe l'últim ral·li del campionat espanyol. Les especials són ben conegudes pels que han disputat en alguna ocasió aquesta cita. Divendres per al vespre un primer pas pel Jarama (18,53km) i dues passades pel Port de Navafria (15,67) configuren el traçat de la primera etapa. La jornada següent: Canencia ( 13,60) i Morcuera (12,56) seran les especials a les seccions 4 i 5,. En la continuació el circuit del Jarama (dues vegades), amb Atazar (10,94) enmig d'ambdues, decidiran la classificació final. En total 768,79, dels quals 150,19 seran cronometrats.

«Arribem a Madrid sense urgències d'última hora», va dir Vinyes. «L'objectiu amb què vam iniciar la temporada està complert i per tant ens centrarem de sortida a acabar el ral·li sense forçar la situació. En condicions normals això ens permetria assegurar la quarta plaça a l'absoluta, una posició que era difícil d'imaginar a principi de temporada. De tota manera no descartem res i a mesura que avanci la carrera valorarem un possible canvi d'estratègia».

El podi de sortida i arribada del primer Ral·li Comunitat de Madrid serà als voltants de l'Estadi Santiago Bernabeu, des d'on es donarà l'inici de la prova a les 18.00 de divendres i es realitzarà la cerimònia de lliurament de trofeus a partir de les 19.30 del dissabte 27).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT