PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Unió per Escaldes vol que no se’ls «penalitzi» per donar suport al Govern

Unió X Escaldes vol incidir en el problema de l'habitatge i dinamitzar la parròquia

Per Laura Cugat Ruiz

Membres de la candidatura Unió per Escaldes-Engordany, en la roda de premsa d'ahir.
Membres de la candidatura Unió per Escaldes-Engordany, en la roda de premsa d'ahir. | Liberals d\'Andorra

Unió X Escaldes-Engordany (UxEE), una plataforma integrada per Liberals, Progressistes SDP + Independents, va presentar ahir la seva candidatura i el seu projecte de cara a les eleccions comunals. El candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, va voler deixar clar que «els liberals portem el segell del pacte de Govern, però espero i desitjo que la ciutadania no ens penalitzi per això». En aquest sentit, Martínez-Illescas va argumentar que van donar suport a l’actual Executiu de DA «per responsabilitat política, per tenir un país estable». 

El segon de la llista, Jordi Moreno, va ressaltar que «és una candidatura molt paritària, formada per 7 homes i 7 dones» de diferents disciplines i edats. Pel que fa a la campanya, Martínez-Illescas va explicar que han pensat en un format diferent de difusió, a partir de vídeos didàctics que puguin arribar als joves. 

Pel que fa al programa, el representant de la candidatura va avançar, sense donar massa detalls, els dos punts forts. Per una banda, «estem preocupats pel problema de l’habitatge i el comú ha de col·laborar amb el Govern. No ens podem saltar la llei en la construcció de pisos socials, buscarem les vies legals per fer-ho i si no ho pot fer el comú, la nostra col·laboració serà total». Per altra banda, el partit vol dinamitzar la parròquia i buscar nous motors d’atracció turística que a més, permetin oferir oci en horari nocturn. La llista compta amb dos projectes que presentarà aviat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT