PUBLICITAT

Encamp

SDP confia en Esther Vidal per guanyar a Encamp

SPD confia en Esther Vidal per guanyar a Encamp

Per Elisabet Cortiles

Aaron Comella, durant un debat de les passades eleccions generals
Aaron Comella, durant un debat de les passades eleccions generals | EL PERIÒDIC

La branca encampadana de Progressistes-SDP es va mostrar confiada en que la seva candidata a cònsol major, la líder d’Agrupament Encampadà Esther Vidal, té moltes opcions per arribar a governar el comú. El progressista Aaron Comella, que va de número 6 a la coalició d’independents, va destacar que Vidal «està molt preparada».
El que va ser candidat d'SDP a les passades generals va assegurar que Agrupament Encampadà (AE), «el va venir a buscar a ell i a Oriol Aguiar, no com afiliats d'SDP ni com a partit polític sinó com a persones d’Encamp que es preocupen per la parròquia». Comella assegurava que la nova formació «és una candidatura progressista formada per una llista molt inclusiva».


AE va presentar aquesta setmana la seva llista amb el Pas de la Casa com el principal cavall de batalla de la seva candidatura. Consideren que el nucli urbà és el gran oblidat de la parròquia i presenten un pla de mesures per millorar la qualitat de vida de la població del Pas. En aquest sentit, Comella avançava que volen posar èmfasi en «la neteja, l’urbanisme i el model de comerç del Pas de la Casa».


Comella creu que l’aparició de quatre llistes per a les eleccions comunals d’Encamp «són un reflex del descontentament que tenen els encampadans amb la gestió del comú» i afegia que «els resultats seran més ajustats, però això no vol dir que no ens veiem com a favorits». El membre de la formació va criticar que En Comú per Encamp avancés un possible acord per la reubicació del nou Prat Gran i «després haguessin de fer-se enrera quan van adonar-se que els terrenys pertanyien a una persona de la nostra llista».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT