PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La tradicional encesa de llums il·lumina el Nadal

L’actor José Corbacho va ser l’encarregat de fer els honors

Per El Periòdic

L'illa Carlemany ja s'ha vestit de Nadal
L'illa Carlemany ja s'ha vestit de Nadal | EL PERIÒDIC

Tret de sortida als actes festius de Nadal amb la ja tradicional encesa dels llums del centre comercial illa Carlemany. L’actor i humorista José Corbacho va ser l’encarregat de conduir la festa, que va estar amenitzada pel saxofonista andorrà Guillem Tudó i els membres del club Piolet. 


Durant l’acte, que va congregar unes 5.000 persones, es van repartir centenars de peluixos als més petits. La decoració del centre comercial d’aquest any s’ha anomenat La fàbrica dels somnis i consta d’un arbre de grans dimensions, de gairebé 14 metres d’alçada, amb una gran fàbrica de joguines al seu voltant. Tots els que es passegin pel centre podran veure la cadena de muntatge, amb personatges animats que interactuaran amb els infants, una reproducció de joguines i paquets gegants i una bústia permanent per a que tothom qui ho vulgui pugui dipositar les cartes al Pare Noel i els Reis d’Orient.

 

El Poblet de Nadal / El Poblet de Nadal d’Andorra la Vella obre avui les seves portes amb algunes novetats destacades, com ara la forta aposta per la promoció de la gastronomia del Principat. Altres novetats són l’ampliació de les casetes del mercat fins a 39, una nova Oficina de Correus Màgica a la plaça Guillemó o el Jardí encantat a l’avinguda Príncep Benlloch. La plaça de la Rotonda oferirà cada dia a les sis, a les set i a les vuit de la tarda –fins a les nou el cap de setmana– passis de l’espectacle audiovisual Un Nadal de llum i so. El Poblet de Nada estarà fins el 29 de desembre. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT