PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Dorado Freeride es desvincula d’Ordino Arcalís

L’organització reconeix falta d’empatia amb els responsables de l’estació

Per El Periòdic

Una edició anterior de El Dorado Freeride.
Una edició anterior de El Dorado Freeride. | Angel Enguita

El Dorado Freeride va fer públic un comunicat anunciant la seva desvinculació del Freeride World Tour i d’Ordino Arcalís, estació amb la qual havia treballat per poder acollir el circuit internacional del FWT. El text deixa entreveure un conflicte entre Joan Masferrer i el domini esquiable, representat per Xabier Ajona i David Ledesma. 

En el comunicat expressen que «el circ del Freeride World Tour ens va allunyar de les nostres arrels per la pressió que això suposa. Per això, El Dorado Freeride es desvincula del Freeride World Tour després de consolidar Ordino Arcalís i Andorra com a parada fixa del seu circuit. Ens apartem de les estrelles i de la competició forçats pels directius de l’estació. Aquestes últimes edicions han desencadenat situacions ridícules per la falta d’empatia que ens ha conduït a un punt sense retorn amb l’única finalitat de prescindir de la nostra gestió»

«Però no tot és culpa dels altres, hem de fer autocrítica i assumir responsabilitats per la presa d’algunes males decisions», continuava.
Així doncs, «El Dorado Freeride torna als seus origens per apostar per la formació de joves talents». 

Durant els últims sis anys, El Dorado Freeride, que dirigeix Masferrer, organitzava la prova júnior d’Arcalís vinculada al circuit internacional. A més, va ser impulsor de les primeres competicions d’Espanya en la modalitat d’esquí o surf de neu fora pista. En definitiva, el Dorado és la història del freeride de competició.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT