PUBLICITAT

Andorra la Vella

El PS d’Andorra la Vella afronta les eleccions sentint-se guanyador

Carmona assegura que Marsol només ha complert el 47% del seu programa

Per Adrià Esteban

Els integrants de la candidatura del PS a Andorra la Vella.
Els integrants de la candidatura del PS a Andorra la Vella. | Adrià Esteban

Amb una eufòria desfermada més pròpia d’un acte de campanya o d’una nit electoral, ahir va presentar-se davant dels mitjans de comunicació la candidatura del PS per a Andorra la Vella, liderada per l’actual consellera de comú, Dolors Carmona, i integrada pel «Dream Team» de la parròquia, com afirmava la candidata. Un per un, els dotze integrants de la llista van prendre veu per transmetre un inequívoc missatge: es veuen vencedors de les eleccions i senten que tenen el millor equip. Per si quedava algun dubte, l’aspirant a cònsol menor, Sergi González, va subratllar que «tenim el terme guanyar en el nostre ADN» i el número quatre, Pere Baró, va afirmar que «la capital tornarà a ser nostre».

«Som un equip d’experts que coneix molt bé la realitat de la parròquia», va definir Carmona, qui va incidir en l’experiència dels darrers quatre anys al comú «per fer realitat el model de parròquia que volem per tots els ciutadans». En aquest sentit, Carmona va dibuixar cinc eixos d’un «programa ambiciós» que fan referència a «la transparència, la participació, la proximitat, la planificació i la coherència».

D’altra banda, l’actual cònsol d’Andorra la Vella, Conxita Marsol,  i la «coalició del clip» van convertir-se en la diana del discurs socialdemòcrata. Carmona va sostenir que la gestió de Marsol al capdavant del comú «ha estat insuficient» i va assegurar que «no han arribat al 50% dels compromisos» amb els quals DA es va presentar a les eleccions comunals del 2015. L’acusació socialdemòcrata se sustenta en un estudi intern del partit que van iniciar el passat mes d’agost i en el qual un total de 100 ciutadans van ser consultats «punt per punt» si s’havia complert el programa de DA, «que ja fa un mes que no es pot trobar per les xarxes» segons González.

Per últim, un dels segells que va voler destacar Carmona és l’aposta del PS pels barris. «Som conscients que l’eix comercial per excel·lència és l’avinguda Meritxell però no per això hem d’invertir la major part dels recursos en aquesta zona. Hi ha zones de la parròquia que mereixen una intervenció urgent», va cloure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT