El Lusitans B fuig del Pidasa B en Segona

• El partit entre el Ranger's i el Jenlai no es va poder disputar
EL PERIODIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Segona Divisió del futbol nacional continua el seu camí amb el Construccions Buigues Ranger's amb un partit menys que la resta d'equips de la part alta de la classificació, després que no es disputés el matx contra el Q Esports CE Jenlai. Així, el Construccions La Posa Lusitans B és ara el líder en solitari després de guanyar 2-0 el Pidasa Santa Coloma B, equip que ara és al seu darrere amb tres punts menys.

El Lusitans B es va avançar als cinc minuts de partit amb un gol de Micael Correia, i tot i els intents colomencs per batre la porteria vermella, el Lusitans va rematar la feina al minut 66 de partit amb un segon gol, obra de Leonel Correia, que va posar impossible la reacció.

En els altres enfrontaments de la 11a jornada, el Desigual Extremenya es resisteix a abandonar la part privilegiada de la taula en golejar 4-1 el Gestions JR Principat. Així, l'Extremenya suma 19 punts, tres menys però que l'Engordany, que va derrotar 3-4 el FS La Massana.