PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc fa una ruta guiada pel país en bus

És el segon any que els jugadors descobreixen el Principat de la mà d’Andorra Turisme

Per Anna Ribas

Els jugadors durant la visita.
Els jugadors durant la visita. | BCA

El MoraBanc Andorra va recuperar ahir el sentiment d’anar d’excursió amb l’escola i va dedicar el matí a fer una visita pel país amb el bus turístic. Per segon any consecutiu, jugadors i tècnics van descobrir algunes de les meravelles d’Andorra. El recorregut va començar per l’espai Columba amb els frescos de Santa Coloma i posteriorment van visitar el videomapping que es projecta a l’església. Després va ser el torn de Casa Cristo, a Encamp on van poder descobrir com vivia una família andorrana fa un segle i van acabar el tour amb les impressionants vistes del coll de la Botella a Pal Arinsal. 

Els jugadors, sobretot els que són nous al país, van gaudir molt de la visita i van apreciar el contingut variat d’història, art, cultura i natura que proporcionava el recorregut. Hi va haver molts somriures, bon ambient, unes quantes boles de neu i un dinar final al restaurant de Pal Arinsal.

El gerent d’Andorra Turisme, Bertim Budzaku, va exercir de mestre de cerimònies i va tancar el dinar amb un discurs en el qual va desitjar «grans resultats a l’equip aquesta temporada» i en què es va mostrar «il·lusionat amb la temporada de neu que vindrà». Pel MoraBanc Andorra va ser un matí diferent però un matí tant o més productiu que molts entrenaments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT