PUBLICITAT

L'Hipocampus omple de medalles els joves del país

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una cursa d'esquena femenina disputada a la piscina dels Serradells Foto: TONY LARA

La 21a edició del Trofeu Hipocampus de natació va omplir de medalles els joves del país que hi van participar a la cita que es va celebrar el passat dissabte a la piscina dels Serradells. Hi van ser presents 11 clubs, dels quals 9 eren del Principat. El més premiat va ser el CN Escaldes, amb 21 medalles dels seus 22 nedadors. Altres 14 metalls va obtenir Sant Julià.

De les medalles andorranes, van destacar els dos ors de Mònica Ramírez, els mateixos que van aconseguir Oriol Cuñat i Pablo Feo. Per la seva part, Joel López va obtenir un or i una plata, mentre que amb un or va marxar a casa Gerard Baldrich. També Toni Vidal va sumar dues medalles d'or, mentre que Miquel Oliveros en va sumar un or i una plata, el mateix premi que Sílvia Ribes i Clàudia Palau. Així mateix, Èric Areny va sumar un or, de la mateixa manera que ho van fer Aida López i Miquel López.

Per altra part, cal destacar les 32 medalles amb què va tornar a Catalunya l'Atlètic Barcelona, club que va arribar al Principat amb 75 nedadors. Així mateix, també el Vilanova en va sumar molts metalls, fins a 14, amb només 12 participants. En total hi van participar 250 nedadors de totes les categories, a una fita vàlida per la classificació per la Copa d'Andorra i per mínima per al Català.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT