PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter continua primer i l’Engordany escala llocs

Després de la novena jornada, l’únic canvi a la taula és la lleugera caiguda de la UE Santa Coloma

Per El Periòdic

Kiki durant el partit de la jornada.
Kiki durant el partit de la jornada. | interescaldes.com

Sense sorpreses. Així continua el decurs de la lliga nacional. L’Inter Club Escaldes segueix sent líder de la classificació amb 21 punts, i ho és més que mai després de vèncer la UE Sant Julià per 1-0. Ara bé, el Vallbanc Santa Coloma el segueix de prop, només sumen dos punts menys després d’endur-se el derbi colomenc per 2-0. L’únic canvi de la jornada a la taula el protagonitza l’Engordany, que va deixar enrere la UE Santa Coloma després de sumar tres punts en el duel contra l’Atlètic d’Escaldes, en el qual van guanyar per 3-1. Així doncs, després de la derrota, els colomencs se situen en quarta posició amb 15 punts.

En les posicions de permanència se situa primera la UE Sant Julià, que segueix els líders de prop ,ja que sumen 13 punts. Més despenjat i en cinquena posició es troba l’Atlètic Club d’Escaldes, que en porta set. En la part més baixa de la taula se situen l’FC Ordino i el CE Carroi, que van empatar (2-2). D’aquesta manera, els ordinencs són setens amb cinc punts mentre que els cuers són els debutants a la categoria, que només en sumen tres.

La pròxima jornada

En la 10 jornada de competició s’enfrontaran l’Atlètic d’Escaldes amb el Sant Julià; la UE Santa Coloma amb la UE Engordany; el CE Carroi amb el Vallbanc Santa Coloma i l’FC Ordino amb l’Inter d’Escaldes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT