PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra i el Leganés demanen canviar la data del partit de la Copa

Els clubs fan una reclamació per jugar el dia 17 i que els ‘pepineros’ puguin descansar

Per Anna Ribas

Adrià Vilanova i Ernest Forgas celebren un gol en un partit anterior.
Adrià Vilanova i Ernest Forgas celebren un gol en un partit anterior. | @fcandorra

El Leganés va sol·licitar al departament de competicions de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que el partit de la Copa del Rei que s’hauria de disputar el 19 de desembre contra l’FC Andorra a les 21.00 hores es disputi el dia 17. La petició, que és conjunta i que es realitza de la mà del club del Principat que ha accedit per «cortesia», es basa en els horaris que va establir LaLiga per la jornada anterior i la jornada prèvia, de manera que es perjudiquen menys els interessos dels pepineros si el duel es disputa en dimarts i no en dijous.

La petició té sentit si es té en compte que el Leganés competeix contra l’Alavés a Vitòria el divendres 13 i, si el duel es disputés el dia 17, tindrien temps de sobres per descansar. Per contra, si es juga el dia 19, surten perjudicats per la jornada següent perquè juguen diumenge a les 12.00 hores contra l’Espanyol, de manera que només podrien descansar dos dies. A més, el club de Madrid hauria de fer nit a Andorra o a prop de Principat abans de tornar a la capital espanyola, i això els reduiria més el marge per preparar el duel.

Des del club del Principat van manifestar que només volen evitar que el partit sigui dimecres, perquè coincidiria amb el Clàssic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT