PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raül Ferré, campió absolut de l’última prova del campionat

Els pilots de l’ACA Esport posen punt final a la competició en una Pujada a Sant Feliu accidentada

Per El Periòdic

Raül Ferré durant la Pujada a Sant Feliu de Codines.
Raül Ferré durant la Pujada a Sant Feliu de Codines. | FOTOESPORT

L’última prova de la temporada del Campionat de Catalunya de Muntanya, quant als pilots de l’ACA Esport, va tenir un desenllaç molt desigual. L’únic que va complir amb l’objectiu marcat a priori va ser Raül Ferré que va aconseguir el triomf absolut de la prova i a més va confirmar el subcampionat de Catalunya de l’especialitat, entre la seva categoria CM.

Ferré (Speed Car GT-R) va sentenciar en la primera pujada de carrera parant el crono en 2.15,821 minuts, un registre que no van poder superar cap dels rivals directes presents a Sant Feliu. El pilot va valorar el seu primer curs en el català de muntanya expressant que «no hi ha dubte que competir amb pilots que han guanyat diverses vegades el títol i poder-los disputar una posició en el podi de vencedors ha estat una gran experiència. Estic molt content amb els resultats en general i amb la segona posició en la campionat».Quant a Edgar Montellà (Speed Car GT-R), que arribava a l’última cita amb el seu principal objectiu de la temporada complert, no va poder disputar la pujada per un incendi a la casa que havia llogat per al cap de setmana. L’incident va arruïnar les esperances de lluitar pel subcampionat català de l’especialitat.

Entre els Turismes, Gerard de la Casa, al volant del Subaru Impreza WRX-Baporo Motorsport, va tenir un inici esperançador en les mànegues d’entrenaments però, en les de carrera, tot va sortir malament i no va poder acabar cap de les dues pujades. Per part seva, Eduard Andueza (Citroën AX) va tenir un diumenge molt agitat. Va arribar a Riells del Fai amb l’obligació de guanyar per a aconseguir el títol de clàssics del certamen català. Albert Naval (BMW 325i) era el rival a batre i no ho va aconseguir malgrat intentar-ho fins a l’últim instant.

La 47a Pujada a Sant Feliu de Codines va posar el punt final a un Campionat de Catalunya de Muntanya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT