PUBLICITAT

Grandvalira obre 60 pistes i connectarà tots els seus sectors

  • Vallnord obrirà parcialment el disabte amb gruixos del 50 centímetres
  • Al sector Arinsal, el 54% dels remuntadors estarà en funcionament
EL PERIÒDIC
LA MASSANA


24112010arcalis
El sector d'Arcalís.. Foto: VALLNORD
Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus, reobre les seves portes el proper dissabte 27 de novembre. Tal com estava previst, aquest serà el primer cap de setmana d’obertura general en que es garantiran prop de 105km esquiables, un total de 60 pistes obertes. A més, tots els sectors estaran connectats i els serveis complementaris estaran actius.

Després de l’estrena parcial del passat cap de setmana, Grandvalira encara el cap de setmana amb un total de 60 pistes i amb el 75% dels remuntadors en funcionament. Les darreres nevades i els treballs de condicionament que s’han dut a terme, garantiran la connexió per pista entre tots els sectors. Ara el domini compta amb gruixos que van dels 20 als 50 cm de neu de qualitat pols. El cost del forfet és de 39€/dia per adult (a partir dels 12 anys), de 35€/dia per junior (12 a 17 anys) i de 28€/dia el d’infant (6-11 anys).
Vallnord iniciarà la temporada d'hivern aquest dissabte amb l'obertura parcial de les seves instal·lacions i amb gruixos de neu pols de fins a 50 centímetres. El sector Arcalís obrirà el 60% dels seus remuntadors, donant accés a més del 40% de pistes, entre les quals hi haurà la Basera, la Bassa, la Coma, la Canaleta i la Balma. Al sector Arinsal, el 54% dels remuntadors estarà en funcionament, destacant el telecabina dels Orriols, que accedeix des del poble al centre de serveis de Comallemple. Aquests remuntadors donen accés al 53% de pistes obertes. Finalment, a Pal, el 40% dels remuntadors permetrà descendir pel 61% de pistes. En aquest cas, el telecabina de la Massana ja estarà operatiu, com també ho estarà el telecadira del Cubil, que accedeix al pic del Cubil (2.358 m) i permet baixar fins a la base de la Caubella.
L'obertura parcial de les instal·lacions fa que els preus durant aquest primer cap de setmana siguin més reduïts. Així, el forfet d’adult costarà, fins al 3 de desembre, 25 euros, preu que correspon a la tarifa de mig dia en temporada baixa. El preu del forfet jove serà de 21,50 euros i l’infantil de 18,50 euros.

D'altra banda, activitats com el jump, les motos de neu, les excursions amb raquetes, les ski bikes o els vols amb helicòpter també es posen en marxa aquest cap de setmana. Les activitats restants s’activaran durant el pont de la Puríssima, quan es preveu l’obertura total dels serveis de Vallnord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT