PUBLICITAT

La guia de Grandvalira duplica els seus exemplars

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bonell, Blanco i Marsenyach durant la presentació, ahir. Foto: ANA / N. M.

Canillo, Encamp i Grandvalira van presentar ahir la seva guia d'hivern conjunta, que duplica els exemplars que van editar amb l'edició d'estiu. Llavors es van fer 50.000 còpies de la publicació i segons va explicar la cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell, es van exhaurir totes. Entre les tres parts s'han destinat 90.000 euros a les 108.000 còpies que es repartiran al llarg d'aquesta temporada.

Per arribar a un públic més ampli, en aquesta ocasió s'ha afegit la traducció al rus i el portuguès, tenint així tres exemplars diferents amb dos idiomes cada un. El director de Grandvalira, José Blanco, Bonell, i el conseller de Promoció i Turisme del Comú d'Encamp, Pere Marsenyach, van explicar els avantatges de fer una guia comú que permet promocionar l'estació d'esquí i les dues parròquies i que eleva la seva utilitat per als establiments que la tenen.

Les fires com Fitur o algun partit de la Copa d'Europa d'handbol al Palau Blaugrana, seran algunes ocasions en que es repartiran nombrosos exemplars de la guia. També s'ha planejat sortejar caps de setmana d'estada a les parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT