PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Jocs dels Petits Estats, l’horitzó per reinaugurar les instal·lacions

Marsol també obre la porta a utilitzar una piscina exterior d’una altra parròquia si escau

Per Adrià Esteban

La cap de l’àrea d’Urbanisme, María Victoria Cobo, exposa com quedaria els Serradells després de les obres.
La cap de l’àrea d’Urbanisme, María Victoria Cobo, exposa com quedaria els Serradells després de les obres. | MARICEL BLANCH

La previsió amb la qual treballa el Comú d’Andorra la Vella per reconstruir els Serradells desemboquen en la reinauguració de la piscina pels Jocs dels Petits Estats que el Principat acollirà a l’estiu del 2021. En aquest sentit, els terminis que va fixar la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, contemplen iniciar les obres el proper mes de febrer i que s’allarguin 14 mesos, és a dir, que estiguin finalitzades a l’abril del 2021. «No hi hauria d’haver cap problema perquè la reconstrucció estigui acabada pels Jocs dels Petits Estats», va manifestar Marsol. De totes maneres, la màxima autoritat comunal d’Andorra la Vella va recalcar que «la prioritat absoluta és els Serradells».

Marsol, que també representa als comuns al Patronat dels Jocs dels Petits Estats, va admetre que l’organisme està al corrent de les evolucions i que per tant «hi ha tranquil·litat». Amb tot, cal recordar que els terminis que s’havien previst inicialment reflectien que la piscina estaria oberta durant la segona meitat del 2020, un fet que no s’acomplirà. Per aquest motiu, la cònsol major també va mostrar-se prudent i va reconèixer la possibilitat que, en l’hipotètic cas de no disposar de la instal·lació per a la competició, d’utilitzar «una piscina exterior d’una altre parròquia». «No té perquè ser una piscina coberta les que requereixen les proves dels Jocs dels Petits Estats», va afegir Marsol, qui no va entrar a valorar el plantejament de la Federació Andorrana de Natació, que va suggerir fer una piscina desplegable com a alternativa. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT