PUBLICITAT

Celebració del primer aniversari d'Ara Art

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Visitants durant la inauguració, ahir. Foto: TONY LARA

Un nombrós públic va assistir ahir a la celebració del primer aniversari de la galeria Ara Art, situada al complex de Caldea. Per a celebrar-ho, es va inaugurar ahir una exposició temàtica, on una trentena d'artistes exposaran durant les properes setmanes el seu punt de vista del què simbolitza per ells la creu. El galerista i també artista d'Ara Art, Faust Campamà, va presidir l'acte d'inauguració a la sala escaldenca, que pretén potenciar els artistes locals.

Sota el títol D'una Creu, a més de la trentena d'obres, entre quadres i escultures, es podran veure veritables peces de col·leccionistes, com les aportades per Casimir Arajol, però també de Mossen Joan Fenosa i Dolors Pascuet. La creu original que limitava el terme d'Escaldes presideix per les seves dimensions aquesta exposició. Ahir va ser una de les escultures que van generar més admiració. Altres creus que han estat mobiliari urbà dels principals carrers de les set parròquies continuen en parador desconegut i només algunes imatges en blanc i negre, facilitades per Arajol, deixen testimonis d'aquells símbols.

Juntament amb la d'Escaldes, un munt de creus amb diferents connotacions i interpretacions són les que es mostren en aquesta exposició, que romandrà oberta fins el vinent 10 de desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT