PUBLICITAT

La web de EL PERIÒDIC rep més de 50.000 visites

  • Avui, demà, divendres i dissabte continuaran les informacions exclusives
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una captura de la web, ahir

EL PERIÒDIC D'ANDORRA va començar ahir a oferir en la seva pàgina web les enquestes sobre intenció de vot per a les eleccions a la Generalitat d'aquest diumenge, unes dades que estan prohibides per la llei electoral espanyola, que impedia la seva difusió a partir d'ahir. L'interès despertat per aquesta iniciativa, que també es va realitzar a les eleccions generals espanyoles del 2008, va provocar una allau d'entrades a www.elperiodicdandorra.ad de més de 50.000 visites. És per aquest motiu que durant les primeres tres hores de funcionament, a partir de les 14.00 hores, el servidor va quedar saturat temporalment.

El Periódico de Catalunya va informar als seus lectors de la possibilitat d'accedir a l'enquesta diària que es troba penjada a la web d'aquest rotatiu, subjecte evidentment a la legislació andorrana i no pas a la que s'aplica a Espanya.

Aquests sondejos, actualitzats diàriament, seran accessibles a la web fins dissabte a la nit, mentre que els interessats podran consultar els resultats de la investigació al mateix diari andorrà. Aspectes com l'evolució de l'estimació de vot, la distribució d'escons, la intenció directa de vot de cada partit, la valoració que reben els candidats a la presidència de la Generalitat i l'índex de participació estimat, són alguns dels punts analitzats.

El primer sondeig / Segons les dades publicades ahir, quan falta només una setmana per a les eleccions, CiU s'acosta a la majoria absoluta (68 diputats) que li permetria governar en solitari. Segons el sondeig elaborat pel GESOP per a El Periódico de Catalunya i accessible a l'edició digital d'EL PERIÒDIC D'ANDORRA, la candidatura d'Artur Mas obtindria entre 63 i 64 escons (ara en té 48), mentre que el candidat a la reelecció, José Montilla, n'aconseguiria 30, set menys que en l'actualitat. Aquesta enquesta va ser la primera després del debat que els sis principals candidats van protagonitzar diumenge passat a TV-3, i ja no pot ser publicada a Espanya per les restriccions que imposa la llei electoral. Aquestes dades quedaran actualitzades en l'edició digital d'avui.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT