PUBLICITAT

L’UCI premia Vallnord pel seu circuit de descens

La federació internacional considera que és el millor de totes les seus de la Copa del Món del passat curs

Per El Periòdic

La Copa dle Món de BTT.
La Copa dle Món de BTT. | Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

El comitè de la Unió Ciclista Internacional (UCI) va premiar al circuit de la prova de DHI de Vallnord-Pal Arinsal com el millor circuit de descens de totes les seus de la Copa del Món de BTT en l’edició 2019.

Els organitzadors de l’UCI destaquen que aquest any tots els esdeveniments de la Copa del Món van ser d’alta qualitat però els factors tècnics del circuit, el manteniment i la valoració efectuada pels equips, patrocinadors, corredors entre altres, van determinar que el circuit de DHI d’Andorra sigui el millor valorat.

Cal recordar que l’estació va acollir durant l’estiu un dels esdeveniments més importants del país, la Copa del Món UCI MTB. Aquesta va ser la setena edició on Andorra va ser el centre mediàtic a tot el món durant una setmana.

Vallnord-Pal Arinsal acull tres proves: cross-country, short track i descens, i aquesta última sempre és la més esperada gràcies a l’acció i emoció. «L’objectiu de l’estació de la Massana és aconseguir uns circuits de qualitat i amb grans requisits tècnics, un aspecte que busquen millorar cada any», explicava l’estació en un comunicat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT