PUBLICITAT

Els Ice Gladiators i les GSeries se celebraran juntes

Acord entre l'FMA i l'ACA

Per El Periòdic

L'Ice Gladiators.
L'Ice Gladiators. | FMA

La bona sintonia entre la Federació Motociclista d’Andorra i l’Automòbil Club d’Andorra, i les ganes d’enfortir les sinergies, han fet que enguany els dos organismes apostin per celebrar conjuntament les jornades de competició dels Ice Gladiators i de les categories de les Crèdit Andorrà GSeries dels diumenges al matí.

Així, els pilots d’aquesta competició s’alternaran sobre el circuit del Pas de la Casa amb les categories de CarCross i SideBySide de les GSeries, els diumenges al matí de les següents jornades: 15 de desembre, 12 i 26 de gener del 2020, 9 i 16 de febrer.

Un salt qualitatiu

Aquesta nova aposta entre les dues entitats organitzadores pretén, d’una banda, ser un gran salt qualitatiu pel Campionat dels Ice Gladiators, esperant atraure un nombre més elevat de pilots a la competició, ja que tenen més dificultats logístiques per competir en vespres entre setmana, tal com s’havia fet fins ara. 

D’altra banda, gràcies a la varietat més gran de disciplines que suposa el fet d’ajuntar els Ice Gladiators amb diverses categories de les GSeries, s’esperen també més espectadors amb ganes de veure encara més espectacle sobre el gel. Per tant, això suposa un pas endavant per les dues entitats que aposten per un format innovador. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT