PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra rebrà el ‘Lega’ el 19 de desembre i es televisarà

El jugador ‘pepinero’, Bustinza, assegura que «nos erà fàcil jugar a Andorra pel temps advers»

Per El Periòdic

El 'Lega'.
El 'Lega'. | CD Leganés

L’FC Andorra ja coneix la data del seu nou enfrontament de la Copa del Rei, que disputarà contra el CD Leganés: el 19 de desembre a les 21.00 hores.

Mediaset es va fer amb els drets televisius de la competició el passat 8 de novembre i, per tant, es podrà seguir a través de les seves plataformes. Aquest fet, per tant, suposa que l’estadi en el qual es disputi el partit hagi de complir uns certs requisits, de manera que això podria implicar que l’enfrontament es disputés a l’Estadi Nacional, un fet que haurà de decidir la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després de fer les investigacions pertinents. Tot i això, la voluntat dels tricolor és jugar, com sempre, al Prada de Moles.

D’altra banda, Unai Bustinza, defensa central del Leganés, va explicar que l’Andorra «no serà un rival fàcil perquè està dissenyat per pujar de categoria, per això estan en posicions altes d’una categoria que no és fàcil». «No serà fàcil anar allà perquè el temps serà advers, però són condicionats que no podem mesurar», comentava i recordava que abans de venir a Andorra «hem de sumar molt fins aquí». Així mateix, va subratllar que «s’ha de competir cada enfrontament independentment de l’escenari». «La situació ens obliga a donar la cara, penso que cada partit et dona pas al següent, no estem per poder regalar pràcticament cap entrenament perquè després això es veu en els petits detalls, és el que ens està passant», sentenciava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT