PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Mercader tanquen el curs amb la feina feta

El tàndem viatja a Madrid per acabar la temporada amb excel·lents sensacions

Per Miquel López-Egea

Vinyes i Mercader amb el Swift R4lly S.
Vinyes i Mercader amb el Swift R4lly S. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader afronten l’últim cap de setmana de competició en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA), el Ral·li Comunitat de Madrid-RACE, després de superar una atapeïda agenda prèvia que, en aquesta ocasió, a part de les tradicionals jornades de reconeixement de les especials, cal afegir un viatge exprés fins a la Corunya per estar entre els protagonistes en la presentació de la nova mecànica de competició de Suzuki, el Swift R4lly S. Per tant, aquest cap de setmana, els organitzadors de la cursa han preparat un traçat sense sortir de la Comunitat de Madrid.  Aquesta edició tindrà el Circuit del Jarama com a centre neuràlgic de la prova, tant quant a l’aspecte organitzatiu com en el competitiu.

«Crec que la disputa de les especials del Jarama són molt atractives tant per a nosaltres com per als afeccionats», comentava Vinyes i destacava que «sens dubte aquest format seria més espectacular si no tingués una incidència directa en el resultat del campionat». «El nostre plantejament serà el de sempre, sortir a estar la lluita per les posicions d’honor i, d’aquesta manera, tancar el capítol al volant del Suzuki Swift R+ amb sensacions excel·lents». El Jarama un escenari que coneix. «He competit moltes vegades en aquest traçat però, només en sentit normal. Les altres variants són noves per a tots», manifestava.

Pel que fa a la presentació del nou Swift R4lly S, va comentar que «sens dubte és molt bonic, tenim molta feina al davant per a aconseguir que sigui competitiu al màxim. És un treball que em motiva molt». «Un altre aspecte a destacar és que competirem, almenys, en dos ral·lis en terres portugueses en escenaris, fins al moment, desconeguts per a nosaltres», afirmava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT