PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La CEA ofereix empara pels autònoms i les microempreses

La patronal crearà una vicepresidència amb la vista posada en la CASS

Per El Periòdic

El president de la CEA, Gerard Cadena.
El president de la CEA, Gerard Cadena. | CEA

La patronal va presentar ahir la CEA Micro, la secció de la Confederació Empresarial Andorrana dedicada als autònoms i les microempreses. Aquesta secció recull des d’ahir les inquietuds del col·lectiu i farà servir la CEA com altaveu i plataforma de les seves necessitats, demandes i expectatives. El president de la CEA, Gerard Cadena, va destacar el pes de la micro, petita i mitjana empresa en el teixit empresarial del país, «una realitat que va en augment, perquè cada cop són més els i les professionals de sectors tan diversos com la comunicació, la consultoria o l’assessoria fiscal entre molts altres, que s’estableixen per compte propi o creen una petita empresa, sumant-se als industrials, professionals de diversos oficis o petits comerciants que ja existien».

Actualment, la CEA compta amb 110 autònoms i microempreses afiliades, a les quals, cal afegir els autònoms i microempreses que formen part de les 22 associacions sectorials integrades a la Confederació. L’aplicació de les noves lleis laborals, els canvis a la seguretat social, els reptes i oportunitats que representaran l’acord d’associació d’Andorra amb la Unió Europea i el procés d’obertura i diversificació de l’economia són alguns exemples dels esdeveniments que ja són una realitat i que s’hauran d’encarar amb les màximes garanties.

Per la seva banda, el gerent director de la CEA, Iago Andreu, va recordar que alguns dels serveis dels quals ja poden disposar els autònoms i microempreses afiliades, com ara el servei de consultes laborals, la participació a les diferents comissions i la interlocució amb l’administració a través del paraigües de la patronal. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT