PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol defensa la feina al comú i reivindica el plus de capitalitat

En Comú per Andorra la Vella presenta una candidatura «plural i continuista» sense sentir-se com a favorita

Per Adrià Esteban

Els cinc primers candidats de la llista d’En Comú per Andorra la Vella encapçalats per Conxita Marsol.
Els cinc primers candidats de la llista d’En Comú per Andorra la Vella encapçalats per Conxita Marsol. | DA

L’actual cònsol major d’Andorra la Vella i cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, va presentar ahir la seva candidatura «plural i continuista» de cara als propers quatre anys. En aquest sentit, Marsol va defensar la feina feta durant el darrer mandat al capdavant de la corporació i va reivindicar la posada en marxa de la llei de capitalitat, tal com va instar el Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa. «El Govern que és tant complidor dels convenis internacionals, aquest també l’ha de complir», va assenyalar Marsol. Conscient de la dificultat per modificar la llei de transferències comunals, la cònsol major   va advocar «per un plus de capitalitat encara que sigui simbòlic». 

En relació a la tasca duta a terme en els darrers quatre anys i les crítiques rebudes per desatendre zones menys comercials, Marsol va admetre que «ha estat molt vistosa l’obra del centre» però va assegurar que «és un tòpic que no és cert». Per això, va posar en valor les inversions realitzades a Ciutat de Valls o Santa Coloma. Així mateix, la cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella va defensar «la transformació important» de la parròquia per «acostar-se a les persones». «Hem fet molt del programa que vam presentar», va recalcar Marsol.

D’altra banda, Marsol va rebutjar l’etiqueta de favorita ja que va sostenir que hi ha un votant socialdemòcrata «molt important a la parròquia» i va recordar el desfavorable resultat de les passades eleccions generals el 7 d’abril. En relació amb la configuració de les diferents formacions que integren la llista –DA, L’A i SDP–, Marsol va afirmar que «a partir d’ara serem una sola candidatura. Ens aporten moltes sensibilitats que potser no teníem fins ara. Al ser una candidatura més plural representarem a més ciutadans de la parròquia», va destacar. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT