PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 70% de les compres es faran per internet el 2025

Per El Periòdic

Jornada Internacional d'Empreses Tecnològiques per al Comerç
Jornada Internacional d'Empreses Tecnològiques per al Comerç | ANA

El 70% de les compres que es facin al 2025 s’hauran iniciat de manera online, una previsió que augura la necessitat de les botigues andorranes a adaptar-se a les noves tecnologies. Amb aquesta intenció, es va celebrar ahir al Centre de Congressos la primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç. Més d’una vintena d’empreses del país, d’Espanya i França van presentar diverses solucions innovadores i tangibles per tota mena de comerços i punts de venda. 


La presidenta de The Shopping Mile, Sònia Yebra, va explicar que «dos de cada deu compres que es fan actualment, es realitzen a través d’Internet» però puntualitzava que «digitalitzar el comerç no significa només vendre a través d’una pàgina web sinó adaptar la botiga a les necessitats digitals del consumidor».
El sector del comerç ha experimentat un fort canvi que implica la integració de les xarxes socials i les plataformes especialitzades com a expositors de venda. En aquest sentit, el Datahub nacional és una valuosa eina per llegir les tendències i interessos de les persones que visiten Andorra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT