PUBLICITAT

Estévez, preparada i recuperada per competir

Realitza els darrers entrenaments abans de disputar la Copa d’Europa

Per El Periòdic

La ‘rider’ Maeva Estévez prepara el curs.
La ‘rider’ Maeva Estévez prepara el curs. | FAE

Maeva Estévez ja s’ha recuperat dels seus problemes físics després de la lesió que l’havia deixat fora dels entrenaments durant les últimes setmanes. La passada setmana va anar a Pitztal, Àustria, amb l’estructura de l’equip de França femení de la Copa d’Europa.

L’estada als Alps, tot i tenir sessions d’entrenaments, finalment es va decidir abandonar uns dies abans a causa de les previsions de mal temps. Això sí, tant Estévez com l’equip francès tornaran a terres austríaques a principis de la pròxima setmana per fer les Copes d’Europa, el 27 i el 28 de novembre, tot i que Maeva Estévez no competirà. Anirà amb l’equip i farà els entrenaments per continuar una mica més de temps amb el rodatge que necessita. La seva estrena serà a la Copa d’Europa d’Isola 2000 (França), els dies 19 i 20 de desembre.

Cal recordar que la rider es va fisurar una vèrtebra i va patir un trencament de costella per dos costats durant la part final de la pretemporada i per tant, el seu objectiu era recuperar-se i tornar a agafar l’estat de forma òptim. Per un altre costat, aquesta temporada, el seu objectiu és el de ser i consolidar-se en la part alta de la classificació de les curses i de la general de la Copa d’Europa.

De moment, no es contempla l’opció de fer el salt a la Copa del Món, tot i que si els resultats fossin els adequats en Copa d’Europa, «no ho descartem», va explicar fa uns dies el gerent de la Federació Andorrana d’Esquí, Carles Visa, en la roda de premsa de presentació de la temporada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT