PUBLICITAT

L’Encamp aposta per una eina innovadora per fer un pas endavant

El club contracta els serveis d’Esteller per analitzar i millorar la motivació dels seus equips

Per Miquel López-Egea

El fundador de Switch on Sports a Encamp, ahir.
El fundador de Switch on Sports a Encamp, ahir. | Maricel Blanch

Des d’ahir, l’FC Encamp compta amb una nova eina que li servirà per seguir creixent com a club. L’entitat va arribar a un acord amb Switch on Sports, empresa de l’exjugador de bàsquet, Roger Esteller.

A partir d’ara, els encampadans comptaran amb una eina que, en paraules d’Esteller, «analitzarà l’estat motivacional dels seus equips, detectarà les seves carències i els punts forts i febles» de tots els seus cinc equips per «ajudar a optimitzar el seu rendiment». Per tant, aquesta empresa «ofereix un sistema d’avaluació de l’estat motivacional dels jugadors, entrenadors i equips de l’esport formatiu». D’aquesta manera, l’empresa catalana ofereix dos informes anuals durant la temporada que analitzarà la situació motivacional i els proporcionarà les eines per solucionar els possibles problemes que puguin tenir els components de l’entitat. L’empresa compta amb la col·laboració de PsicoSport. 

Els valors de l’Encamp

Esteller va comentar que han decidit treballar amb l’FC Encamp perquè «és un club de formació que es preocupa molt per inculcar els valors de l’esport als seus integrants». «Vaig venir aquí fa dos mesos, em van explicar el seu funcionament i els seus objectius i encaixen perfectament en el nostre sistema, en el que volen aprendre», manifestava i recordava que «és un club referent al Principat».

Així, va puntualitzar que «ens interessa molt treballar amb ells» i va reconèixer que «és la primera vegada que treballem a Andorra», ja que fins ara només han exercit en l’àmbit català. «Vam arribar a un acord amb PsicoSport, ells sí que treballen al Principat i ens van oferir fer l’expansió. Ens va semblar una idea fantàstica», afegia.

Ambaixador de luxe

Esteller, a més, serà un ambaixador de luxe per a l’FC Encamp. Segons va explicar, «ho faig tot, tinc un equip però el meu perfil com a jugador professional, formatiu, entrenador, director tècnic, gestor i pare d’un esportista de formació que ha vist el que he vist als camps» ha servit per veure «com incideix la motivació en el rendiment i la satisfacció dels esportistes, això m’ha fet crear una eina que tingués una validació i una base científica que pogués ajudar a pal·liar els problemes que he comentat anteriorment».

PUBLICITAT
PUBLICITAT