PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Homenatge a Nat King Cole, Tina Turner i Pérez Prado

La Grossband reuneix una quarantena d’artistes

Per El Periòdic

Acte de presentació del concert a Escaldes-Engordany.
Acte de presentació del concert a Escaldes-Engordany. | ANA / M.F.

La celebració del tercer aniversari de la creació de l’associació Grossband portarà a sentir cançons d’alguns dels grans de la música, que són uns autèntics clàssics, d’anomenada internacional. Nat King Cole, Dàmaso Pérez Prado i Tina Turner estaran representats en el concert que es realitzarà a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany el 29 de novembre, a les 21.00 hores. L’esdeveniment també tindrà una part solidària.

L’actuació reunirà a una quarantena d’artistes, que disposaran tot l’espectacle. La veu de Nat King Cole la posarà el cantant mexicà resident a Andorra Christopher Aguilar, mentre que la de la filla de Cole, Natalie, anirà a càrrec d’Ester Peralba. El concert també servirà per presentar una veu molt jove, la de Molly Puigcercós, que interpretarà Tina Turner. També se sumen a l’espectacle l’esbart de les Valls del Nord i Líquid Dansa, que portaran a l’escenari «un espectacle digne de Broadway», com indicava el president de la Grossband, Jordi Barceló. A més, l’Ensemble d’Andorra oferirà l’acompanyament amb corda de les peces de Cole.

L’actuació serà un homenatge al centenari del naixement de Cole, al trentè aniversari de la mort de Pérez Prado i als 80 anys de Turner. Peralba va destacar que serà un concert «molt màgic» i es podrà veure «l’estrena de la Molly, una jove amb molt de talent». Aguilar va assenyalar que la seva arribada per viure al país és recent i que és «un honor» poder formar part d’aquesta cita. Es posaran a la venda fins a 700 entrades, que tindran un preu de 10, 20 i 25 euros. El 10% de la recaptació es destinarà a l’associació Música para vivir, entitat que ja se’n va beneficiar l’any passat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT