PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Poblet de Nadal aposta per una nova i forta oferta gastronòmica

La cita turística s’iniciarà el 29 de novembre i acabarà al cap d’un mes

Per Laura Cugat Ruiz

D'esquerra a dreta: Marsol i Codina en la presentació del Poblet de Nadal, ahir.
D'esquerra a dreta: Marsol i Codina en la presentació del Poblet de Nadal, ahir. | Comú d\'Andorra la Vella/Tony Lara

El Poblet de Nadal d’Andorra la Vella arribarà del 29 de novembre al 29 de desembre amb algunes novetats destacades, com ara la forta aposta per la promoció de la gastronomia del Principa. Altres novetats són l’ampliació de les casetes del mercat fins a 39, una nova Oficina de Correus Màgica a la plaça Guillemó o el Jardí encantat a l’avinguda Príncep Benlloch. 

La Cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va inaugurar ahir la presentació de la quarta edició del Poblet de Nadal andorrà ressaltant que malgrat que el calendari marqui que el 29 de desembre és el darrer dia de l’esdeveniment, es mantindran les activitats infantils fins al 5 de gener. Amb una inversió total de 400.000 euros, comptant els 25.000 euros que facilita Andorra Turisme, «ens volem estendre a Catalunya, França i Aragó perquè sigui el Poblet de Nadal de referència del sud d’Europa». 

Segons va explicar la consellera de Promoció Turística i Comercial i RRHH present en l’acte, Mònica Codina, «hem fet una inversió de 70.000 euros en donar a conèixer aquesta iniciativa. Fem una campanya de difusió a nivell nacional i a la Cerdanya i també hi ha una campanya centrada a l’Occitània francesa, a mitjans catalans com TV3, RAC1 i el diari ARA i a la Televisió d’Aragó». 

Principals activitats

Codina va ressaltar ahir que s’ha creat la marca «Tasta el mercat» la qual impulsa a què les diferents parades gastronòmiques del mercat ofereixin tasts dels seus productes a través de plats i coberts sostenibles. Els caps de setmana també es comptarà amb els tasts de xefs de renom. 

Una altra de les activitats clau són els espectacles de gran format dels dissabtes a la tarda que recorreran els eixos comercials. A més, la plaça de la Rotonda oferirà cada dia a les sis, a les set i a les vuit de la tarda –fins a les nou del vespre els dissabtes i festius– passis de l’espectacle audiovisual Un Nadal de llum i so.

PUBLICITAT
PUBLICITAT