PUBLICITAT

Camp defensa la bona gestió de DA al comú de Canillo

El candidat dels ‘taronja’ treu pit del sanejament dels comptes

Per El Periòdic

L’acte de presentació de la llista de Demòcrates per Canillo.
L’acte de presentació de la llista de Demòcrates per Canillo. | EL PERIÒDIC

Demòcrates + Independents de Canillo es presenta com la candidatura de la continuïtat i la bona gestió. El cap de llista i candidat a cònsol, Francesc Camp, va explicar ahir durant la seva presentació formal davant els mitjans que la gestió realitzada per la seva agrupació va permetre que la parròquia passés d’un estat «crític», amb 18 milions d’euros de deute, a una situació sanejada. 
Els quatre primers aspirants demòcrates per Canillo van aprofitar una pausa durant el rodatge del seu espot de campanya per explicar que la candidatura és una llista amb paritat gairebé total i «equilibrada entre gent amb experiència comunal i cares noves de l’àmbit públic i privat allunyades de les grans cases amb tradició de la parròquia». 


Preguntats sobre el fet que la plataforma d’independents Objectiu Comú també presenti candidatura per Canillo, van valorar positivament la competència i van avançar que «segurament això farà que haguem d’explicar millor els projectes que hem fet al comú i haguem de sortir més al carrer durant la campanya». Camp assegurava confiat que «és possible que després de vuit anys, hi hagi electors que vulguin un canvi, però la solidesa en la nostra gestió al comú ens avala» i va posar d’exemples la construcció de grans propostes com la plataforma de Soldeu, el mirador del Roc del Quer i l’espai per a la gent gran. El cap de llista també va posar en relleu la facilitat de coordinar-se amb el Govern per defensar projectes comuns. Canillo és la parròquia amb menys electors i per primer cop en 8 anys escolliran entre dues opcions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT