PUBLICITAT

López creu que al 2011 hi haurà acord per a un centre tecnològic

  • El ministre afirma que els sectors prioritaris passen per la innovació
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Pere López i el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, ahir. Foto: ACN / J. MOLINA

El ministre d'Economia i Finances, Pere López, va afirmar ahir que actualment hi ha converses amb el Consorci de la Zona Franca per construir una plataforma tecnològica que serveixi per acollir noves activitats empresarials procedents d'altres països. Ho va fer en el marc d'una jornada organitzada conjuntament pels col·legis d'economistes andorrà i català, titulat Andorra: nous reptes, noves oportunitats.

López va afirmar que «s'ha fet molta feina» en aquestes negociacions amb el Consorci i tot i que encara no hi ha un calendari per tancar les converses, va afirmar que durant l'any 2011 hi haurà notícies «segur que positives» sobre aquesta negociació. El ministre, que va fer aquest anunci davant un nombrós auditori d'empresaris i economistes reunits a Barcelona, va assenyalar que per Andorra els subsectors que tenen prioritat són els vinculats a la innovació, les tecnologies i en general els que aporten un alt valor afegit.

En relació als sectors que poden estar interessats per les condicions tributàries que ofereix el país, López va explicar que diàriament els ministres de les diferents àrees del Govern reben comunicacions d'empresaris de Marsella, Manresa, Igualada i Lleida, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT