PUBLICITAT

Cardelús acaba el curs amb una 28a posició a Xest

El pilot tanca la temporada després de sumar una experiència «bona»

Per El Periòdic

Xavi Cardelús disputa el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.
Xavi Cardelús disputa el Gran Premi de la Comunitat Valenciana. | Cardelús Racing Team.

Xavi Cardelús es va classificar 28è a l’últim Gran Premi de la temporada disputat ahir al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. La cursa va estar finalment escurçada a només 16 voltes, ja que els molts incidents que han marcat la prova de Moto3 van endarrerir tots els horaris i van forçar que l’organització decidís retallar distància a la categoria de Moto2.

Al marge de la posició final, cal destacar que l’andorrà va fer una cursa molt constant, amb una volta ràpida d’1.36,9 minuts, molt a prop del seu millor registre dels entrenaments i un ritme que va estar sempre situat al voltant de l’1,37 per acabar a mbla diferència més curta del guanyador, rodant 2,1 segons més lent que el primer classificat.

«M’he sentit millor sobre la moto que les dues jornades d’entrenaments precedents i això ha quedat demostrat en els meus registres rodant en grup», va explicar el pilot i va remarcar que «tant la volta ràpida, com el ritme i la diferència respecte als millors pilots de la categoria han estat bons i això és més important que la posició final».

«S’acaba la temporada i vull agrair a l’equip l’oportunitat que m’ha donat en aquesta temporada», afirmava i reiterava que «les coses no han acabat de sortir com esperàvem, però del primer a l’últim membre de l’equip han treballat amb molta intensitat i ho han donat tot dia a dia per intentar resoldre els molts problemes que hem tingut». «L’experiència ha estat bona, crec que he crescut com a pilot i ara toca mirar endavant i no deixar de treballar i mirar de seguir millorant dia a dia», sentenciava el pilot que de cara al curs vinent pensa a disputar el Campionat d’Europa o el Mundial de MotoE. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT