PUBLICITAT

L'FC Andorra rebrà el Leganés a la Copa del Rei

Els tricolor rebran al cuer de Primera Divisió entre el 17 i el 19 de desembre

Per El Periòdic

Els jugadors del Leganés celeren un gol aquesta temporada.
Els jugadors del Leganés celeren un gol aquesta temporada. | CD Leganés

L’FC Andorra va conèixer ahir qui serà el seu rival a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els andorrans rebran el 17, 18 o 19 de desembre al CD Leganés, el cuer de la Primera Divisió, un rival que ha sumat tres empats i una victòria a la lliga domèstica i que ha patit un canvi d’entrenador, ja que el club va decidir fitxar a Javier Aguirre en el lloc del destituït Mauricio Pellegrino. A més, el Lega sembla, a priori, un rival més assequible dins del possible, perquè està centrat a salvar la categoria. Ara, un dels dubtes que hi ha és saber on jugarà l’FC Andorra el matx, ja que la seva voluntat és disputar l’enfrontament al Prada de Moles però per una qüestió d’il·luminació podria jugar com a local a l’Estadi Nacional que, amb la nova gespa, podria complir tots els requeriments de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

D’aquesta manera, segons va explicar el director general i esportiu del club, Jaume Nogués, «per a nosaltres, estar en aquesta eliminatòria és un premi perquè és un equip de la Primera Divisió». «Competirem i lluitarem, perquè no, al final, somiar és gratis i el que hem de fer és competir com estem fent per veure si podem donar la sorpresa», remarcava i recordava que el Leganés «té una situació complicada a la lliga i potser la Copa no és una prioritat». «Al desembre farà fred, esperem que no surtin amb l’equip titular», desitjava i remarcava que «intentarem jugar a Prada de Moles, és on estem còmodes, encara que no depèn de nosaltres sinó de l’RFEF, que són els qui ho han de decidir». Adri Vilanova, per la seva part, va comentar que «jugar contra un Primera ens alegra, estem contents».

En aquesta línia, Gabri García, va assegurar que «volem posar les coses molt difícils al Lega per poder gaudir d’una competició que és molt maca». «Hem de fer el que fem a cada partit. He estat jugador i he tingut sorpreses com aquesta, hem de tenir la capacitat de pensar que ho podem fer, pujarem un cim molt alt, amb la il·lusió de fer-ho. Volem arribar amb aquesta mentalitat», comentava.

PUBLICITAT
PUBLICITAT