PUBLICITAT

El PS titlla d’electoralista la inauguració de l’Hotel Rosaleda

Lamenten que s’hagi presentat quan encara falten obres per fer

Per El Periòdic

Membres de la llista PS+Independents davant el Rosaleda
Membres de la llista PS+Independents davant el Rosaleda | MARICEL BLANCH

Coincidint amb el primer dia de portes obertes del rehabilitat Hotel Rosaleda, el cap de la candidatura PS+Independents, David Rios, va aprofitar per recordar que «va ser el Govern Socialdemòcrata qui va comprar l’edifici». Posant de relleu la manca de planificació dels diferents Governs de DA, Rios va titllar «d’acte pre-electoral» la decisió de presentar el que serà el nou Ministeri de Cultura «amb una fase d’obres encara per fer», i afegia que des del Partit Socialdemòcrata «creiem que s’ha hagut de córrer molt ràpid per presentar l’hotel als ciutadans abans que se celebrin eleccions».


Rios va denunciar que «hem hagut d’esperar 10 anys per veure obert el Rosaleda». Tot i això, confesava que, com a encampadans, «estem contents que el ministeri vingui a la parròquia, però ho haguéssim pogut fer fa cinc anys».
Quan falten dues setmanes per l’inici de la campanya electoral, el candidat a cònsol per Encamp va apropar-se a l’emblemàtic hotel amb alguns membres de la seva llista i va aprofitar per recordar altres locals històrics de la parròquia, «com Radio Andorra, que el tenim allà buit esperant que algun dia el Govern decideixi el seu destí».
La proposta del PS+Independents per intentar recuperar el comú d’Encamp es presentarà d’aquí a uns dies, però Rios avançava que les sensacions que tenen «són positives» i s’alegrava que «la ciutadania veu amb bons ulls el nostre projecte». La formació amb independents estarà integrada per Enric Riba, de segon.
El candidat a cònsol major feia èmfasi en la demanda dels ciutadans per donar un impuls fort a la parròquia per «sortir del pou on ens trobem» i recalcava la necessitat de portar a terme una reactivació al comú en tots els àmbits. El PS prometia que si mai governen al comú «ens implicarem al màxim per tal de que la parròquia torni a aixecar el vol». 


Seran quatre les llistes que es presentaran per Encamp el pròxim 15 de desembre. A més de David Rios liderant el PS+Independents, hi haurà Santi Gonzàlez al capdavant de terceravia; DA i L’A, que van tancar el pacte amb presència dels blaus als llocs quatre i vuit i amb Laura Mas com a cap de llista; i Agrupament Encampadà amb Esther Vidal, que van aconseguir integrar finalment membres d’SDP. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT