PUBLICITAT

L’FC Andorra busca tornar a sumar de tres en tres a casa

Els andorrans reben demà a Prada de Moles al CD Ebro, un rival que necessita fer un salt a la lliga

Per Miquel López-Egea

L’FC Andorra entrena a l’Estadi Nacional per preparar el partit del CD Ebro.
L’FC Andorra entrena a l’Estadi Nacional per preparar el partit del CD Ebro. | @fcandorra

El CD Ebro visita demà a les 12.00 hores a l’FC Andorra al Prada de Moles en un partit en el qual els aragonesos buscaran fer un salt a la taula per mirar cap a la part alta mentre que els tricolor volen tornar a guanyar a casa. Els andorrans arriben després d’haver-se imposat a l’Andratx a la Copa del Rei i sense haver sumat una derrota des de la primera jornada de la lliga gràcies a la solidesa defensiva. Tot i això, els tricolor tindran unes quantes baixes, ja que a més de la de Moha, que pateix una ruptura muscular, no podran comptar amb Víctor Casadesús, sancionat, ni amb Rai Marchán ni Miguel Palanca. Aquest darrer segueix de baixa per un cop que va rebre en un entrenament a la cara. A més a més, Gabri tampoc podrà comptar amb els jugadors que estan convocats amb la selecció, mentre que Javi Martos encara és dubte però espera comptar amb els seus serveis.

Segons va explicar el tècnic, «aquest partit és una bona oportunitat per trencar aquesta ratxa d’empats i sumar de tres en tres». «És una bona oportunitat encara que en el partit de dimecres vam tornar a agafar confiança amb el resultat, però ara hem de consolidar aquesta bona línia que vam demostrar», afegia.

Així, va recordar que «nosaltres estem mantenint la línia, encara que fem algunes variants». «El que és important és que el jugador sàpiga el que ha de fer, no canviarem gaire el sistema perquè el nostre és similar encara que hi haurà canvis de jugadors», manifestava i recordava que «la línia de joc és molt clara, la de ser protagonistes i intentar treure la pilota des del darrere». «La idea és encaixar pocs gols i entrar bé en el partit», reiterava.
Pel que fa al rival, va indicar que «és un equip que ve d’empatar contra el Barça, molt definit amb la manera de jugar i que fa una pressió molt alta». «Ens agraden els equips que ens vénen a buscar i ens volen treure la pilota, juguen molt semblant sempre independentment del rival que sigui», assegurava i recordava que «li agrada pressionar alt». «Fa uns anys que és a la Segona Bi està consolidat», afirmava.

Així mateix, va recordar que «és una categoria amb molta igualtat en la qual hi ha molts empats, també en els darrers minuts». «Nosaltres diem que tot el que és sumar, sempre és bo, però tot i això, a casa, ens hem de fer forts per sumar de tres en tres i poder estar a la part alta de la taula», revelava i reiterava que «el fet que els equips no hagin sumat de tres en tres, fa que les distàncies siguin curtes amb els primers classificats, de quatre amb el segon». «Treure punts fora ens farà també que puguem estar on volem, per tant, sumar aquests tres punts provocaran que puguem tornar a la dinàmica que estaven tenint a casa de sumar amb victòries», reiterava. «Si fem això, aconseguirem estar a la part alta, però no canvia el discurs de les primeres jornades, som encara prudents i de moment, el nostre objectius que l’equip es consolidi a la categoria amb tranquil·litat», concloïa el tècnic.

La Copa del Rei es podria disputar a l’Estadi Nacional

Demà, a les 12.30 hores, es disputarà el sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei, per a la qual l’FC Andorra es va guanyar un bitllet després d’imposar-se amb contundència al CE Andratx per 3 a 0 a la fase prèvia. 

Depèn de quin rival toqui, es desconeix on l’FC Andorra podrà jugar, a causa de les infraestructures del país. La voluntat del club és jugar a Prada de Moles però a causa de la il·luminació, l’enfrontament es podria disputar a l’Estadi Nacional, que està homologat per la UEFA.

Segons va explicar el tècnic tricolor, Gabri García, després de l’entrenament que l’equip va fer al Nacional a causa del gel del Prada de Moles, «tenim una bona impressió de la gespa perquè la pilota corre bé». «És el que ens agrada perquè hi ha ritme, les sensacions amb la gespa són bones», comentava i remarcava «al final, el que volem és jugar al Prada de Moles però no sabem quines circumstàncies demanarà la federació». «A partir d’aquí buscarem solucions, aquest és un molt bon estadi, el que volem segur és jugar al Principat», sentenciava.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT