PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc rep un dur Unicaja amb el dubte de Diagne i Tyson

Els malaguenys arriben al Poliesportiu amb un estat de forma impecable i amb una bona ratxa

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc Andorra.
El MoraBanc Andorra. | Martin Imatge

El MoraBanc Andorra rep avui a les 18.00 hores a l’Unicaja de Màlaga, un duel en el qual la bona ratxa dels tricolor es posarà a prova, ja que amb quatre victòries consecutives ara es trobaran a un conjunt molt potent de la Lliga Endesa. L’Unicaja, un rival molt físic, arriba amb el mateix balanç a la competició que els del Principat, amb quatre victòries i quatre derrotes. I ha fet els deures a l’EuroCup. 

A més, els malaguenys es presenten amb els jugadors en plena forma mentre que els d’Ibon Navarro compten amb diversos amb molèsties, per exemple, Tyson Pérez no té el turmell al 100% després d’haver-se lesionat dimarts contra l’Ulm i Moussa Diagne arrossega molèsties a la cama esquerra. Per tant, els andorrans s’hauran d’imposar a les possibles baixes que es decidiran en el darrer moment perquè, de moment, confien en el fet que tots puguin jugar. 

En aquest sentit, el tècnic ajudant, David Eudal, va assegurar que «la nostra intenció és continuar la ratxa aquesta en la qual ens hem ficat i ens agrada ser, però és un enfrontament complicat perquè és un dels grans de la lliga». «Arriba amb deu victòries dels darrers 13 partits, porten una ratxa molt bona a l’EuroCup i tenen jugadors de molta qualitat, molt físics, que segur que ens plantejaran un partit molt dur i intents», afirmava. Per aquest motiu, Eudal creu que «haurem d’estar molt concentrats, intensos i sòlids en les nostres línies molta estona del partit si volem competir i tenir opcions al final». Així mateix, va subratllar que «valorem molt aquesta solidesa de la qual venim. Parlant en defensa estem sent capaços de posar amb moltes dificultats als rivals, de recuperar bastantes pilotes i fer que els rivals tinguin errades forçades per la nostra intensitat» i va recordar que «això ens dona confiança en atac, compartim més la pilota i ens fa anotar triples com vam fer a l’EuroCup contra l’Ulm». Pel que fa a les possibles baixes, va recordar que «si ens falten els dos jugadors, ens debilitarien molt el joc interior, i més contra un equip que són molt físics, amb cincs molt grans, quatres molts forts i segurament els dos tresos més forts de la lliga». «Està clar que estaríem debilitats en aquest aspecte però no em vull anticipar», insistia.

Per un altre costat, Dejan Musli, que va militar a les files malaguenyes, va explicar que «tinc moltes ganes de jugar aquest partit perquè tinc molts amics en aquest equip però això a la pista no serà important». «Serà un partit molt dur per a nosaltres i per a ells», reiterava.

Així, «el Màlaga té dos o tres jugadors en totes les posicions i grans jugadors, físics, que corren molt». «Saben que venen a una pista que no serà fàcil i estaran preparats al 100%», recordava. A parer seu, «nosaltres no hem de canviar res perquè estem fent les coses bé, la temporada és molt llarga amb molts bons rivals, anem d’anar pas a pas i podrem millorar».

Pel que fa al seu estat de forma, ja que va estar lesionat, va comentar que «estic molt bé, anem pas a pas i entrenem normal». «Segur que tots els jugadors volen jugar més minuts a la pista, crec que això és normal», explicava i afegia que «em trobo còmode amb el joc del MoraBanc, fa alguns anys que jugo a la Lliga Endesa i per a mi és especial perquè es juga molt de pressa, per a mi no és gens difícil adaptar-me». «Em trobo molt bé a Andorra, és un país que té tot el que una persona vol, gaudeixo vivint aquí», concloïa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT