PUBLICITAT

Detingut un policia per blanqueig

  • L'operació continua oberta i probablement hi haurà més detencions vinculades al cas
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Un agent de la Policia va ser detingut dilluns, acusat d'un delicte contra la funció pública i la justícia. Segons fonts coneixedores de la investigació, el delicte està vinculat a un cas de blanqueig de diners. L'operació continua oberta i tot sembla indicar que hi haurà més detencions.

L'agent va ser detingut amb el seu germà, en el marc d'una operació més àmplia contra un entramat de blanqueig de diners, dins del qual estaria involucrat, suposadament, el policia. Així i tot, hi ha molt poca informació que hagi transcendit a la llum púbica, tenint en compte que el cas es troba sota secret de sumari. El que sí que s'ha pogut saber, per fonts properes, és que l'operació no està tancada i que hi haurà més detencions en les pròximes hores.

Per la informació a què ha pogut accedir aquest rotatiu, les investigacions s'havien iniciat feia temps, arrel d'alguns indicis de sospita per part dels companys de l'agent, un home resident a Sant Julià de Lòria, que va ingressar al cos de Policia l'any 2004. Aparentment, es tracta d'un agent ras, sense responsabilitats dins del cos.

Sobre les dimensions de la trama de blanqueig de diners, de moment no n'ha transcendit més informació. El que està clar és que el detingut, precisament per la seva condició d'agent de la Policia, s'enfronta a l'acusació per un delicte contra la funció pública i la justícia.

A partir del que han explicat les mateixes fonts coneixedores del cas, el detingut continuava ahir a les dependències policials i no serà fins avui que passarà a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT