PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno finalitza la pretemporada amb 12 dies d’estada al Canadà

L’esquiadora comença a entrenar super jugant i s’estrenarà a Noruega

Per El Periòdic

Cande Moreno i el seu cos tècnic.
Cande Moreno i el seu cos tècnic. | FAE

Cande Moreno és a Nakiska, Canadà, per preparar les primeres carreres de la temporada. En les dues primeres jornades a terres canadenques, l’esquiadora andorrana ha estat entrenant gegant, mentre que després va començar amb les disciplines de velocitat, en aquest cas el supergegant. Serà precisament en aquesta modalitat que se centraran els entrenaments durant els pròxims dies. Al Canadà, les sessions s’han anat fent conjuntament amb l’equip austríac masculí de velocitat mentre que les pròximes jornades es faran amb altres equips femenins, per anar fent les proves pertinents.
A Nakiska també hi ha equips de velocitat de la Copa del Món femenina i masculina, entre ells l’equip de velocitat masculí d’Eslovènia i l’equip de velocitat rus de Copa del Món.

Segons va explicar el seu entrenador, Dejan Poljansek, «a tres dies vam arribar a Nakiska on vam trobar unes condicions de temps molt bones, però difícils per entrenar». «En aquest moment estem fent entrenaments a Mapmaker però en els pròxims dies esperem que obrin la zona de Whoop-Up, que és molt interessant per entrenar el gegant i el supergegant», manifestava el tècnic i afegia que «l’entrenament per a nosaltres és molt important, perquè és la nostra última part de preparació abans de viatjar a Escandinàvia, on començarem amb les primeres curses de la nova temporada». Cande Moreno, finalitzarà la seva preparació amb 12 dies d’entrenament i iniciarà la temporada al circuit de la Copa d’Europa a Noruega, el 5 i 6 de desembre. Els seus objectius són estabilitzar el seu rànquing en el top 30 i arribar en bona disposició per al Mundial júnior, buscant assolir el top 10.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT