PUBLICITAT

Aixàs creu que «tot estarà molt competit» fins al final

MoraBanc Andorra i l’associació Autea presenten un calendari solidari

Per Miquel López-Egea

Els protagonistes del calendari amb Inés Martí i Gorka Aixàs.
Els protagonistes del calendari amb Inés Martí i Gorka Aixàs. | BCA

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va explicar ahir que «sembla que tot estarà molt competit fins al final» perquè «és una lliga ajustada, no dona la sensació que ningú s’hagi de despenjar o de quedar fora d’objectius majors». «Qualsevol equip pot entrar entre els vuit primers o estar en el lloc que no et tocaria, cap a baix o cap a dalt, és molt difícil guanyar partits fora de casa i sembla que serà així fins al final», comentava i recordava respecte als objectius del curs que «volem classificar-nos el millor possible a l’EuroCup». «Hem d’intentar tenir la millor posició possible per al futur, per a nosaltres no és evident classificar-nos per a la següent fase encara que hàgim tingut resultats millors», afirmava i destacava que «ja hem vist el nivell dels rivals, són molt durs, té molt mèrit aconseguir entrar al Top16».

Així mateix, va subratllar que «quan guanyes, tot sembla que tingui un clima diferent, la línia de l’equip no és molt diferent». «Portaven una bona línia de joc i de treball i hi ha partits que no surten com voldries, la línia és bona i està clar que estem en un bon moment per venir de guanyar, el que hem de fer és allargar-ho el màxim perquè la temporada és llarga i acaba de començar», afegia. «Estem en el camí correcte i esperem seguir així», sentenciava.
Aquestes declaracions les va fer en el marc de la presentació del calendari solidari que el club ha fet amb l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) i que es podrà adquirir en el pròxim enfrontament contra l’Unicaja per quatre euros, de manera que els beneficis seran per a la tercera jornada d’Autea, enfocada als adults afectats d’autisme. «Hem fet 1.000 calendaris i esperem vendre’n molts perquè aquests diners ens ajuden molt, de moment les primeres reaccions ja han estat molt positives», va comentar la presidenta de l’entitat, Inés Martí.

Aquesta no és la primera vegada que les dues entitats col·laboren. I ho seguiran fent el futur. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT