PUBLICITAT

Un home s'enfronta a divuit mesos pel delicte d'amenaces

  • Els fets tenen a veure amb la cancel·lació d'una pòlissa d'assegurances
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadisos de la Seu de la Justícia Foto: EL PERIÒDIC

El Ministeri Fiscal demana una pena de 18 mesos de presó condicional per a un home que està acusat de dos delictes d'amenaces. Així mateix, sol·licita que la pena estigui condicionada al fet de no tenir contacte amb la víctima durant un període de quatre anys. Tot plegat arrenca de la cancel·lació d'una pòlissa d'assegurances, que no es va fer seguint els passos establerts per la companyia, com ara que la cancel·lació s'ha de sol·licitar amb dos mesos d'antel·lació.

Els fets es van produir entre els mesos d'abril i maig de l'any passat. L'acusat, que respon a les inicials J. R. C., havia decidit canviar de companyia asseguradora i contractar la pòlissa del cotxe amb algú altre. És per aquest motiu, i sempre segons la seva versió, que va trucar la primera companyia, Multisegur, i amb aquesta trucada va donar per finalitzat el contracte.

Més endavant, l'home va ser citat a la Batllia, ja que Multisegur li reclamava l'import de la pòlissa. Com que no hi estava d'acord, J. R. C. es va presentar a les oficines de la companyia i, a partir d'aquí, va iniciar una discussió «acalorada» amb un dels empleats. Els episodis de retrets es van repetir en dies posteriors i el Tribunal de Corts haurà de decidir ara si J. R. C. va proferir, a més, les amenaces de les quals se l'acusa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT