PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desaparegut un ciutadà francès que anava d’Andorra a Montpeller

Els pares denuncien el cas a la policia gal·la després de no saber res del fill, exresident, des de dimarts

Per Enric Revuelta, Laura Cugat Ruiz

Fotografia de la persona buscada que circula per xarxes socials.
Fotografia de la persona buscada que circula per xarxes socials. | Instagram

La policia francesa està buscantun antic resident al país, Mathieu Marrot, que hauria desaparegut en el seu camí d’Andorra cap a França dimarts. Fonts policials detallen que la família del desaparegut va contactar amb ells dimecres cap a les quatre de la tarda, veient que des del dia anterior no tenien senyals del seu fill que havia sortit del Principat per tornar als voltants de la zona de Montpeller, on viu actualment. Les xarxes estan difonent la imatge del desaparegut i alguns detalls, com ara que el seu cotxe és un Dacia Sandero Stepway vermell fosc i que se l’està buscant prop de les autovies de Carcassona a Montpeller i a la comuna de Mauguio et Carnon. 

Segons les declaracions que la família va fer al Cos de la Policia, el fill va marxar sol dimarts a les 10 del matí després d’estar de visita al Principat. Deixant de marge un dia per intentar localitzar-lo, els pares van trucar al Cos per deixar constància de la desaparició. Els agents andorrans van obrir una investigació i van determinar que la persona buscada, de nacionalitat francesa, no es trobava al país. Amb vista a l’itinerari previst per l’home, la Policia va comunicar a la família que el següent pas que havien de fer era posar-se en contacte amb les autoritats franceses. 

La Gendarmeria busca a les autovies de Carcassona a Montpeller i a la comuna de Mauguio et Carnon

Els agents van exposar que, segons el protocol, primer deixen a disposició de la família que sigui ella la que comuniqui els fets als gendarmes, però si no ho fan, aleshores ells actuen. Fonts policials van confirmar ahir al vespre que en aquells moments la investigació estava en mans de França, malgrat que en un principi fos el Cos andorrà el que obrís la recerca. 

 

Difusió xarxes socials 

Les xarxes socials, com ara Instagram, van difondre ahir la imatge i algunes informacions relacionades amb la desaparició d’en Mathieu, tal com s’indica en el missatge que s’ha fet viral i que està en llengua francesa. A continuació, la publicació agraeix que es comparteixi el missatge i la fotografia i també es demana que si es compta amb més informació sobre el subjecte o bé algú el veu, que de seguida es posi en contacte amb la Gendarmeria.

Per donar més detalls sobre la persona que s’està buscant per territori francès, fonts policials van especificar que, a diferència del desaparegut, el pare sí que compta amb residència andorrana. Al tancament de l’edició, es desconeixien noves informacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT