PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ian Rodríguez posa la mirada en la Copa del Món i l’Europeu

Nou patrocini amb Vallbanc

Per El Periòdic

Ian Rodríguez, al mig, amb els representants de Vall Banc.
Ian Rodríguez, al mig, amb els representants de Vall Banc. | Vallbanc

Pas endavant d’Ian Rodríguez en al seva carrera esportiva. Signa un acord de patrocini amb Vall Banc, amb el qual les dues parts busquen potenciar la participació de l’esquiador a les pròximes edicions e la Copa del Món i el Campionat d’Europa de telemark en les categories absoluta i júnior.

Rodríguez, que la temporada passada va classificar-se a Eslovènia en el top 20 dels Mundials, afirmava que «amb l’ajuda de Vall Banc puc participar a les competicions internacionals, per a mi és fonamental tenir el suport i la confiança de l’entitat». Per la seva part, el director general de negoci de l’entitat bancària, Gerard Albà, indicava que «a Vall Banc estem encantats d’ajudar aquest jove esportista andorrà. Estem convençuts que l’Ian continuarà triomfant i representarà el nostre país a l’esfera mundial amb dignitat i coratge».

Des de la seva creació, Vall Banc ha mostrat el seu convenciment per apostar per l’esport nacional, en una línia estratègica per promocionar les diverses disciplines a través de foment de valors positius. En l’actualitat col·labora amb entitats esportives dedicades a la formació, com l’escola de rugbi i el futbol base, entre d’altres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT