PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú, en un estat de forma òptim per tornar a competir

Es retroba amb el supergegant i marca molt bons temps entrenant a Stelvio

Per El Periòdic

Verdú, a l’estada realitzada per la FAE.
Verdú, a l’estada realitzada per la FAE. | FAE

Joan Verdú ha estat entrenant dur per tornar a les dinàmiques competitives com més aviat millor. A l’estiu va fer una pretemporada dedicada a recuperar la forma i a establir protocols de control per evitar sobrecàrregues i possibles entrebancs en forma de molèsties o lesions. D’aquesta manera, es troba en condicions de provar-se i fins i tot fer-ho en disciplines de velocitat com ara el supergegant. Fa uns dies va estar a l’Stelvio i les sensacions van ser molt positives. De fet, els cronos van demostrar que el seu estat de forma és òptim, amb mànegues en les quals se situava entre els primers en una llista de corredores de prestigi.

«Vam decidir amb els entrenadors que era important fer una mica de supergegant, tot i que feia un any que no en corria a causa de les lesions i perquè estava centrat en el gegant», explicava Verdú i considerava que «que fer supergegant m’anava bé perquè m’aporta coses molt bones». «Vam estar una setmana entrenant supergegant i sorprenentment va anar molt bé, vaig notar molt bones sensacions des del principi», remarcava i reconeixia que «he estat entrenant amb gent de nivell, esquiadors de França de la Copa d’Europa, i m’ha anat molt bé, així que ara estic molt content i motivat».

D’altra banda, el seu entrenador, Frederic Beauviel, va subratllar que «ha anat molt bé perquè feia dos anys que no havia fet supergegant». «Vam pensar que, tècnicament, fer supergegant li podia aportar moltes coses, sobretot a la disciplina seva, que és el gegant. A més, va fer bons cronos i la il·lusió era tornar a fer aquesta disciplina», sentenciava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT